Energiepartner met zorg

Door de grilligheid en complexiteit van de energiemarkt is het erg lastig om voorspellingen te doen ten aanzien van de energieprijs.
Hoe zorgt u voor budgetzekerheid binnen uw organisatie in deze complexe markt? Hoe zorgt u dat uw budgetzekerheid gewaarborgd is en dat u tegelijkertijd lage tarieven betaalt voor gas en elektriciteit? Hoe gaat u om met administratieve en operationele kostenposten omtrent energie binnen uw organisatie?
ZEBS Energie is ontwikkeld binnen de zorg om u te ontzorgen in deze grillige en complexe energiemarkt. En dat is toch waar u naar op zoek bent?!

Onze dienstverlening:


Tendering
&
inkoopstrategie 

Factuur
controle 

Monitoring 

Waarom kiezen voor Zebs?

1
Gezamenlijk met de deelnemers stellen we een passende inkoopstrategie op. Deze is erop gericht een scherpe inkoopprijs te realiseren en risico’s, zoals budgetoverschrijdingen, te vermijden. Om budgetzekerheid te krijgen, beginnen we samen het liefst vroeg met inkopen van elektriciteit en gas, vaak drie jaar voor levering. Op deze manier is ver van te voren bekend wat de energiekosten voor een bepaald jaar zullen zijn. Daarnaast worden de prijzen en het energiebudget vroegtijdig gecommuniceerd naar de deelnemers.


Budgetzekerheid

2
De uitgevoerde collectieve- en individuele inkoopstrategieën door ZEBS Energie hebben in de afgelopen jaren geleid tot besparingen van 19% op de energiekosten van de huidige deelnemers.
ZEBS Energie onderstreept dat u, voor een goede prijs voor gas en elektriciteit, niet alleen afhankelijk wilt zijn van de marktbewegingen in de toekomst.Uitstekende resultaten

3
ZEBS Energie zorgt niet alleen voor een beter inkoopresultaat voor haar klanten. Ook geeft ZEBS Energie ondersteuning bij het in orde houden van de energiezaken binnen de organisaties. De volgende diensten zitten in het ZEBS Energie pakket:toegesneden pakket

4
ZEBS Energie is een initiatief van PowerQ. PowerQ is een ervaren energie adviesbureau, actief sinds 2004. PowerQ helpt grote organisaties bij complexe interne en externe energiezaken, zoals advies, inkoop en projectmanagement. PowerQ onderscheidt in de markt door diepgaande energiekennis in combinatie met realisatiekracht in de praktijk.


Daarnaast hecht PowerQ veel waarde aan de verduurzaming van de bedrijfsvoering binnen organisaties. Daarbij kan gedacht worden aan groen inkopen van elektriciteit (garanties van oorsprong GVO) en investeren in energiebesparingen.

Sinds 2008 is PowerQ lid van de “Rotterdam Climate Initiative”, om zo bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving.

Logos-organisaties