GGZ Noord-Holland-Noord

Over onze klant:ggz

PowerQ verzorgt de strategische energie-inkoop volgens het ZEBS-concept voor GGZ Noord-Holland-Noord. Hierdoor wordt jaarlijks tot 20% bespaard op de inkoop ten opzichte van referentieprijzen. Verder houdt de vele locaties van GGZ NHN in een speciaal portal bij. Alle aan-en afvoer van nieuwe locaties worden op tijd aangemeld bij de leverancier. De klant heeft hier geen omkijken naar.

Begin 2013 is er met behulp van EDW een uitgebreid factuurcontrole uitgevoerd voor 6 grootverbruik locaties voor de jaren 2011 en 2012. Hieruit kwam naar voren dat GGZ NHN voor één locatie onterecht een hoger gasprijs betaalde dan in het contract was overeengekomen. Een aanzienlijk bedrag is nu door de leverancier gecrediteerd. Ook hebben we opgemerkt dat de gecontracteerde capaciteiten van deze 6 locaties aangepast kon worden, waarmee een structureel besparing gerealiseerd is.


Wat onze klant zegt:

“Slim strategisch inkopen met PowerQ en ZEBS – gewoon aantoonbaar beter.” Manager Vastgoed Andre van de werf, GGZ Noord-Holland-Noord

Klantcases:  

  • like it?